Gå til indholdet

Boligfotograf

RoomSketcher hjælper boligfotografer med at imponere deres kunder med professionelle plantegninger I 2D og 3D. Aflevere en komplet pakke, og tjen flere penge per opgave.

Matyas Frydrych

Jeg bruger RoomSketcher til at tegne plantegninger for mine ejendomsmæglerkunder som en del af min foto- og videoproduktion. Takket være det kan jeg give dem ekstra service, så de ikke behøver at lede andre steder. Softwaren er nem at bruge og har nok den mest venlige abonnements-/kreditpolitik sammenlignet med konkurrenterne.

Matyas Frydrych

Boligfotograf, DoubleM

RoomSketcher 2D og 3D ejendomsplanlægning i 2D og 3D

Præsenter og imponér

Med RoomSketcher får du professionelle 2D-plantegninger og flotte 3D-plantegninger. Tilpasset med farver og branding. Se fantastiske detaljer og realistiske refleksioner med gengivelsen i høj opløsning. Dine kunder vil helt sikkert blive imponeret!

2D-plantegninger Online Udskriv

Få flere opgaver

Tilbyd en komplet marketingpakke ved at tilføje plantegninger til dine tjenester. Suppler din boligfotografering med plantegningspræsentationer. Mange kunder har brug for plantegninger som en del af boligannoncen, og med RoomSketcher har vi dækket dig ind.

RoomSketcher brugerdefineret 3D-plantegning Branding

Digitale plantegninger giver effektivitet i hverdagen

Vores fleksible løsning tilbyder de værktøjer, du skal bruge for at få succes. Tegn selv på din computer eller tablet, eller tegn på papir, og tag et billede af skitsen, og send os ordren direkte fra din telefon. Det bedste: Hvis du har brug for at opdatere et værelsesnavn eller flytte en dør, skal du blot åbne planen, foretage din ændring og eksportere den opdaterede plan - ingen gentegning nødvendig.


Fotografens yndlingsfunktioner

RoomSketcher-appen er spækket med professionelle funktioner udviklet specielt til boligfotografer. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?